Technisch producent - Beat the heat now!Technisch producent - Beat the heat now!Technisch producent - Beat the heat now!Technisch producent - Beat the heat now!Technisch producent - Beat the heat now!

In opdracht van The Live House verzorgde Livetime Productions de complete technische productie van Beat the Heat now! in hal 10, 11 en 12 van de Jaarbeurs Utrecht.

Hal 10 stond in het teken van bedrijven en organisaties die zich bezig houden met duurzaamheid en het klimaat. In deze hal stonden verschillende beursstands, een jongerenpodium, een horecaplein en schermen met schakelingen naar de andere hallen.

Hal 11 werd voor een groot deel omgetoverd tot een groot theater. D.m.v. vele rode en zwarte doeken werd in de hal een warme sfeer gecreëerd voor de talkshow die hier plaatsvond. Op het podium vonden diverse gesprekken plaats tussen sleutelfiguren voor de klimaatconferentie en waren enkele optredens waaronder Boris (acoustisch) en Alderliefste. De bezoekers zaten deels verhoogd op een net afgewerkte tribune.

Hal 12 was de grootste van de drie. De hal werd voor de intieme sfeer wel iets verkleind met doeken rondom. In de hal stond een groot podium voor de optredende artiesten, waaronder Boris, Do, Candy Dulfer, Kasper van Kooten, Extince, Valerius, 3 J's, etc.

Het PA bestond uit een groot line-array van L'acoustics en het lichtonwerp (van Livetime) bestond ondermeer uit een groot aantal bewegende LED-spots in de zaal (ook wij denken aan het millieu) en een plafond van bewegend licht boven het podium.

Achter het podium werden twee videoschermen gevlogen waar met o.a. een Barco HD30 de beelden haarscherp op te volgen waren.

Een technische uitdaging was de enorme schakeling van video en audio tussen alle hallen en zelfs het perron op Utrecht CS waarvandaan de speciale klimaat-trein vertrok naar Kopenhagen.

Technisch producent - Beat the heat now! Technisch producent - Beat the heat now! Technisch producent - Beat the heat now! Technisch producent - Beat the heat now!

Login