Technisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx BinnenhofTechnisch producent TEDx Binnenhof

In opdracht van Niehe Media verzorgde Livetime Productions de technische productie voor het evenement TEDx Binnenhof in de Ridderzaal op 25 juni nl.

TEDx Binnenhof is een platform waar tien personen op een catwalk hun innovatieve oplossingen presenteren voor maatschappelijke problemen op het gebied van energie, water, landbouw en voeding.

De ideeŽn moeten baanbrekend zijn, gericht op de Nederlandse situatie en toegankelijk voor een breed publiek. De toehoorders zijn onder anderen ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en jongeren.
TED, dat staat voor Technology, Entertainment & Design, is gestart in 1984 met als doel vernieuwende ideeŽn van 'denkers en doeners' samen te brengen. Jaarlijks worden er in de VS en in Schotland bijeenkomsten gehouden.

Technisch producent TEDx Binnenhof

Login