Op 26 september 2015 werd de Magere Brug in Amsterdam omgetoverd tot het toneel van de viering van 200 jaar Koninkrijk. Dit muzikale slotfeest was het zesde en laatste nationale evenement dat werd georganiseerd door het Nationaal Comité 200 jaar koninkrijk. Ruim 30 artiesten, waaronder Kovacs, André Hazes jr., Handsome Poets, Ellen ten Damme, Rowwen Hèze en Ruth Jacott traden op in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Beatrix en andere leden van de koninklijke familie.  Een voortraject van ruim een jaar en een complexe puzzel waren onderdeel van de technische productie van dit huzarenstuk van Livetime Productions. Het ontwerp vroeg om een layherconstructie van formaat die werd uitgedacht over de magere brug. Hierin en hierop vonden diverse optredens plaats. De eregasten zaten op een drijvende tribune en ook technisch werd deze set voorzien van diverse hoogstandjes. De draadloos aangestuurde drijvende videoschermen en vele meters LED decoratie in de constructie waren daar bijvoorbeeld ook onderdeel van. Livetime Productions was in opdracht van ACE Concepts & Events verantwoordelijk voor de gehele technische productie.

Op 26 september 2015 werd de Magere Brug in Amsterdam omgetoverd tot het toneel van de viering van 200 jaar Koninkrijk. Dit muzikale slotfeest was het zesde en laatste nationale evenement dat werd georganiseerd door het Nationaal Comité 200 jaar koninkrijk. Ruim 30 artiesten, waaronder Kovacs, André Hazes jr., Handsome Poets, Ellen ten Damme, Rowwen Hèze en Ruth Jacott traden op in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Beatrix en andere leden van de koninklijke familie.

Een voortraject van ruim een jaar en een complexe puzzel waren onderdeel van de technische productie van dit huzarenstuk van Livetime Productions. Het ontwerp vroeg om een layherconstructie van formaat die werd uitgedacht over de magere brug. Hierin en hierop vonden diverse optredens plaats. De eregasten zaten op een drijvende tribune en ook technisch werd deze set voorzien van diverse hoogstandjes. De draadloos aangestuurde drijvende videoschermen en vele meters LED decoratie in de constructie waren daar bijvoorbeeld ook onderdeel van. Livetime Productions was in opdracht van ACE Concepts & Events verantwoordelijk voor de gehele technische productie.

Login