Technische Productie Livetime Museumweek 2017Technische Productie Livetime Museumweek 2017Technische Productie Livetime Museumweek 2017

Nederland telt vele prachtige museumcollecties over geschiedenis, beeldende kunst, natuurhistorie, economie, wetenschap, techniek en volkenkunde. Elk museum, elke collectie toont ons een deel van een geweldige rijkdom, ook wel 'ons echte goud' genoemd. Om dit Nederlands trots bij het publiek onder de aandacht te brengen, vond in de week van 3 t/m 9 april de jaarlijkse Nationale Museumweek plaats.

Livetime Productions verzorgde in opdracht van Xsaga voor het derde jaar op rij de technische productie van dit mooie evenement. Dit jaar op drie locaties in Nederland die door de Museumvereniging waren verkozen om 'het echte goud' te laten zien aan het publiek, te weten: Dordrecht, Assen en Helmond.

In Dordrecht werd een 'Letterkast' uitvergroot geplaatst op het Statenplein. De letterkast werd gerealiseerd door een 5x8 meter groot 7.8 MM Ledscherm, geplaatst op een layherstoel en afgewerkt met decor. Publiek kon door middel van een Ipad een bericht op het scherm plaatsen. In Assen werd in een dome constructie van 9 meter een holografische projectie gerealiseerd waarin het 'Meisje van Yde' verscheen. In Helmond werd 'De Ploeger' uitvergroot tot een gouden pronkstuk van 10 meter hoog, samengesteld uit een zwart staal constructie en schuimconstructie.

Technische Productie Livetime Museumweek 2017 Technische Productie Livetime Museumweek 2017 Technische Productie Livetime Museumweek 2017

Login