Technische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de ZandtovenaarTechnische Productie Livetime Kerst met de Zandtovenaar

Het Marktplein in Apeldoorn was op 17 december helemaal in kerstsferen met de opnames van Kerst met de Zandtovenaar. Duizenden bezoekers werden met geweldige livemuziek en indrukwekkende zandtekeningen meegenomen in het kerstverhaal. Het aantal bezoekers was ruim boven verwachting.

Nederlands beroemdste zandtovenaar Gert van der Vijver toverde met een hoopje zand de ene fascinerende zandtekening na de andere. Met prachtige nummers gezonden door O'G3NE, Xander de Buisonjé en Vajèn van den Bosch was het programma een kerstbeleving voor het hele gezin. Het verhaal werd verteld door Eric Corton. Ook jonge unieke talenten speelden een rol.

In opdracht van The Media Brothers was Livetime verantwoordelijk voor de gehele technische productie van dit prachtige evenement!

Technische Productie Livetime Kerst met de Zandtovenaar

Login