Technische Productie Livetime Wereldhavendagen 2014Technische Productie Livetime Wereldhavendagen 2014Technische Productie Livetime Wereldhavendagen 2014Technische Productie Livetime Wereldhavendagen 2014

Van 5 t/m 7 september 2014 vonden de Wereldhavendagen plaats in Rotterdam. Ruim 450.000 mensen kwamen op het evenement af. Grote publiekstrekker was de Karel Doorman. Het grootste marineschip van ons land lag aan de Wilhelminakade op de Kop van Zuid. Zaterdagavond speelde Anita Meyer tijdens de avondshow, zij werd begeleid door de Marinierskapel die live speelde vanaf een podium dat was geplaatst op het marineschip ‘De Zeeland’.
Zondagmiddag om 17:00 uur zijn de Wereldhavendagen kleurrijk afgesloten op het schip de Pollux van het Loodswezen. Tijdens deze slotact met Fly-boarders blikte de voorzitter van de Wereldhavendagen samen met de Gemeente Rotterdam, de Koninklijke Marine en het Havenbedrijf Rotterdam terug op een succesvol weekend.

Livetime was dit jaar wederom in opdracht van MY Productions verantwoordelijk voor de gehele facilitaire techniek productie.

Login