Technische Productie Livetime Nationale Start BevrijdingTechnische Productie Livetime Nationale Start BevrijdingTechnische Productie Livetime Nationale Start BevrijdingTechnische Productie Livetime Nationale Start BevrijdingTechnische Productie Livetime Nationale Start BevrijdingTechnische Productie Livetime Nationale Start BevrijdingTechnische Productie Livetime Nationale Start BevrijdingTechnische Productie Livetime Nationale Start Bevrijding

Nederland vierde maandag 5 mei de Dag van de Vrijheid. In de stralende zon ging de dag van start in de provincie Zuid-Holland die dit jaar startprovincie voor de Nationale Viering van de Bevrijding was. Het besloten ochtendprogramma in de Cruise Terminal in Rotterdam stond in het teken van het jaarthema van het Nationaal Comite 4 en 5 mei vrijheid en solidariteit. Na een toespraak van Jan Franssen (Commissaris van de Koningin Zuid-Holland) hield Wim van de Donk (Voorzitter Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid) de 5 meilezing, getiteld De Bedoeling van Bevrijding. Naast deze officiele inhoud werd het programma ondersteund met een gevarieerde muzikale invulling.

Livetime Productions verzorgde de technische productie van de nationale start van de viering.
De set werd door Livetime ontworpen en in nauwe samenwerking met de Cruise Terminal gerealisserd. Een strak audioplan met L acoustics HIQs en MTD108 en een indrukwekkend videodecor maakten het fraaie plaatje compleet.

Technische Productie Livetime Nationale Start Bevrijding Technische Productie Livetime Nationale Start Bevrijding

Login