Technische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms AjaxTechnische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms AjaxTechnische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms AjaxTechnische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms AjaxTechnische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms AjaxTechnische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms AjaxTechnische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms AjaxTechnische Productie Livetime Afscheid Bob Haarms Ajax

Veel producties zijn krap in tijd om te produceren, maar een grootse afscheidsceremonie voor een overleden coryfee is toch een behoorlijk uitdaging.

In opdracht van Stolp Project Solutions/Ajax werden wij, 2 dagen voordat we moesten beginnen met opbouwen, gevraagd om de uitvaartdienst van Bob Haarms, de beroemde en beruchte oud-trainer en ere-lid van Ajax technisch te produceren. Een uitdaging die we ondanks de juni-drukte graag aangingen.

Het was een bijzondere en indrukwekkende bijeenkomst. Duizenden mensen woonden de afscheidsceremonie op het hoofdveld van Verenigingscomplex De Toekomst bij.

Login