Technisch producent Planet Earth in Concert Ziggo DomeTechnisch producent Planet Earth in Concert Ziggo Dome

Planet Earth in Concert vertelt middels sensationele HD beelden op een levensgroot scherm het prachtige verhaal van het leven op aarde. Onder begeleiding van de symfonische muzikale klanken van het 80-koppig Gelders orkest o.l.v. George Fenton.

Planet Earth is de meest verkochte natuur documentaire ooit in de populaire BBC reeks, meer dan 150.000 mensen in Nederland hebben deze DVD. Grammy Award winnende en Oscar genomineerde George Fenton zorgde samen met het Gelders orkest voor een absolute filmische en bijna epische ervaring. Het scherm waarop de sensationele beelden werden vertoond was maar liefst 23 meter breed en 12,5 meter hoog. De projectie werd gedaan door middel van 3 stuks Barco HDQ-2K40 projectoren (40.000 ansi lumen per stuk).

In opdracht van Niehe van Lambaart Theaterproducties verzorgde Livetime de complete technische productie van Planet Earth in Concert op zaterdag 28 december 2013.

Technisch producent Planet Earth in Concert Ziggo Dome Technisch producent Planet Earth in Concert Ziggo Dome Technisch producent Planet Earth in Concert Ziggo Dome

Technisch producent Planet Earth in Concert Ziggo Dome

Login