Technische Productie Livetime Blue Planet + Fantasia in ConcertTechnische Productie Livetime Blue Planet + Fantasia in ConcertTechnische Productie Livetime Blue Planet + Fantasia in ConcertTechnische Productie Livetime Blue Planet + Fantasia in ConcertTechnische Productie Livetime Blue Planet + Fantasia in ConcertTechnische Productie Livetime Blue Planet + Fantasia in Concert

Fantasia in Concert

Vrijdag 26 december werden op een enorm groot HD scherm de Disneybeelden van Fantasia vertoond terwijl een groots symfonie orkest live de bijpassende klassieke muziek speelde. Het was een spektakel van beeld en geluid. Na uitverkochte zalen over heel de wereld was dit meesterlijke schouwspel nu voor het eerst in Nederland te zien.

Blue Planet in Concert

Op zaterdag 27 december vond Blue Planet in Concert plaats in de Ziggo Dome! Na de successen van Planet Earth in Concert en Frozen Planet in Concert was dit de derde en laatste bekroonde BBC Earth documentaire die met live muziek in de Ziggo Dome vertoond werd op een gigantisch HD scherm. Andre Kuipers nam de Nederlandstalige presentatie voor zijn rekening.

In opdracht van Van Lambaart Entertainment BV verzorgde Livetime Productions de gehele technische productie.

Login