Technisch Producent - All You Need Is LoveTechnisch Producent - All You Need Is LoveTechnisch Producent - All You Need Is LoveTechnisch Producent - All You Need Is LoveTechnisch Producent - All You Need Is LoveTechnisch Producent - All You Need Is Love

Na het succes van de eerste twee edities van het All You Need Is Love-concert vond donderdagavond de derde editie van dit bijzondere event plaats. Gastheer Robert ten Brink presenteerde de afwisselende avond met optredens van Nick & Simon, Sandra van Nieuwland, Racoon, Glennis Grace en Niels Geusebroek. Dit jaar was er ook een internationale artiest aan de line-up toegevoegd: de Britse zanger Billy Ocean.
Hij sloot het concert op passende wijze af met een extra lang optreden waarin hij o.a. zijn grote hits Love really hurts without you, Suddenly en When the going gets tough, the tough get going ten gehore bracht.

De Heineken Music Hall, die compleet uitverkocht was, werd speciaal voor de gelegenheid omgetoverd in de All You Need Is Love-sfeer. Ook waren er weer spectaculaire All You Need Is Love-verrassingen en kwamen er romantische videoboodschappen voorbij.

In opdracht van Brand New Live verzorgde Livetime de volledige technische productie van dit concert.

Light/Setdesign: Livetime Productions/Edwin Verhoef

Technisch Producent - All You Need Is Love

Technisch Producent - All You Need Is Love

Login