Technische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIPTechnische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIPTechnische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIPTechnische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIPTechnische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIPTechnische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIPTechnische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIP

In opdracht van en in samenwerking met MY Productions verzorgde Livetime Productions de technische invulling van het Feest van de Eeuw op 6 september 2008 in de KUIP Rotterdam.

Livetime ontwierp het indrukwekkende podiumplaatje, wat onder andere bestond uit een projectievlak van maar liefst 15 meter hoog en 60 meter breed.

Livetime leverde en coordineerde tevens alle licht, geluid en videofaciliteiten. Voor het projectievlak werd gebruik gemaakt van 12 Barco Projectoren met 20.000 ansilumen elk. In het podium hing een LED scherm van 105m2 (Spider) wat d.m.v. een geautomatiseerd trollysysteem in banen kon draaien en bewegen. Hiermee werd een gesloten scherm gemaakt wat door de bewegende elementen gedurende de show tevens kon dienen als decormatige invulling uit losse stroken.

Het geluid bestond uit een L-acoustics Vdosc systeem van 100 kasten, aangevuld met 48 SB28 Subkasten en diverse infills van dVdosc. De regie bestond uit een digitale tafelset van Soundcraft Vi6 en een complete Midas XL4 set.

Voor het lichtonwerp van Edwin Verhoef werd gebruik gemaakt van een 146-tal Martin Mac700 spots en washes in een matrix, aangevuld met 6 Mini-Bigs voor diverse effecten.

Technische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIP

Technische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIP Technische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIP Technische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIP Technische Productie Livetime Feest van de Eeuw Feijenoord 100 jaar KUIP

Login