Technische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van OranjeTechnische Productie Livetime Experts van Oranje

Zaterdag 19 juli en donderdag 24 juni 2010 vond het WK-evenement Experts van Oranje in de Kuip in Rotterdam plaats. Bezoekers van dit Oranjefeest konden live de wedstrijden volgen van het Nederlands elftal op grote schermen. Voor, tijdens en na de wedstrijden werden de bezoekers getrakteerd op een spetterende show met artiesten zoals o.a. Jan Smit, Wolter Kroes, Het FeestTeam, Jannes, Gordon, Thomas Berge en Jeroen van den Boom.

In opdracht van UniquEvents (i.s.m. Nederlandse Expert Groep B.V.) maakte Livetime het ontwerp van alle faciliteiten van het evenement en was daarnaast als technisch producent verantwoordelijk voor de gehele technische productie. Met ongeveer 20.000 bezoekers werd de gekozen indeling van stadion de Kuip, door het podium aan de lange zijde te bouwen en de gracht volledig te benutten, als zeer succesvol en effectief ervaren. De diverse decormatige LED-toepassingen en de twee grote videoschermen waren daarbij opvallende onderdelen van het ontwerp.

Technische Productie Livetime Experts van Oranje

Technische Productie Livetime Experts van Oranje Technische Productie Livetime Experts van Oranje

Technische Productie Livetime Experts van Oranje

Login